Sopes de farigola

Ingredients

Per a 1 persona:

  • Pa sec
  • Farigola 1 rameta
  • Aigua
  • Oli d’oliva
  • Sal

Preparació

En una olla es posa una mica d’aigua i la rameta de farigola, es deixa bullir uns 15 minuts a foc normal. Mentre bull, es talla el pa sec a trossos finets i es posa a la base d’un plat fondo. Per damunt hi posarem un bon raig d'oli d’oliva, un polsim de sal i per últim s'escalda amb l'aigua què hem bullit la farigola.

En aquesta sopa també s’hi pot afegir un o dos alls secs ben trinxadets, un o dos alls tendres tallats petitets o també bullint-t’hi i afegint un tomàquet a la sopa.

Soldebre i Secció de Crèdit, S.Coop.C.L.
Tel (+34) 977 502 184 - Fax (+34) 977 502 561 - soldebre@soldebre.es

Codi HTML5 vàlid Vàlid CSS3

Disseny Web Ofitec Tècnica © 2012 - 2024