Ingredients
- 400 grams de pa de “pagès”
- 3 alls
- 10 ml. d’oli verve
- 2 litres i ½ de caldo o aigua
- 20 grams de pebre
- 1 Ou
- Sal
Preparació
Es pelen les dents d’all i es piquen, els ofeguem amb una paella amb oli molt calent. Es deixa tot fins què estigui ben daurat; es remou contínuament per a que no es cremin.
S’escorre l’oli i el guardem. Es talla el pa de pagès a làmines molt fines i ho posem a un caço; hi afegim el pebre i l’oli que ens ha sobrat dels alls, es calenta el caldo o l’aigua i s’aboca damunt del pa i s’afegeix sal.
Es deixa bullir uns 20minuts tot i es comprova de sal. A continuació es baten ous i s’afegeixen a la sopa preparada.
Aquest plat s’ha de servir calent. Hi ha gent que hi posa més all (al gust) i el pebre hi ha gent què l’afegeix desprès i no es sofregeix.