Sopa d'all

Ingredients

  • 400 grams de pa de “pagès”
  • 3 alls
  • 10 ml. d’oli verve
  • 2 litres i ½ de caldo o aigua
  • 20 grams de pebre
  • 1 Ou
  • Sal

Preparació

Es pelen les dents d’all i es piquen, els ofeguem amb una paella amb oli molt calent. Es deixa tot fins què estigui ben daurat; es remou contínuament per a que no es cremin.

S’escorre l’oli i el guardem. Es talla el pa de pagès a làmines molt fines i ho posem a un caço; hi afegim el pebre i l’oli que ens ha sobrat dels alls, es calenta el caldo o l’aigua i s’aboca damunt del pa i s’afegeix sal.

Es deixa bullir uns 20minuts tot i es comprova de sal. A continuació es baten ous i s’afegeixen a la sopa preparada.

Aquest plat s’ha de servir calent. Hi ha gent que hi posa més all (al gust) i el pebre hi ha gent què l’afegeix desprès i no es sofregeix.

Soldebre i Secció de Crèdit, S.Coop.C.L.
Tel (+34) 977 502 184 - Fax (+34) 977 502 561 - soldebre@soldebre.es

Codi HTML5 vàlid Vàlid CSS3

Disseny Web Ofitec Tècnica © 2012 - 2024