En un bol barregem amb una cullera els ous sencers amb el sucre. Desprès hi afegim l’oli i la nata, prèviament colada.
A banda, barregem les farines amb l’impulsor i les incorporem a la barreja anterior. Deixem reposar la pasta durant 24 hores com a mínim. Passat aquest temps, aboque...
En una cassola sogreim la ceba i l’all picats. Un cop estiguin ben sofregits, hi afegim el tomàquet sense pell ni llavors, i deixarem que caramel•litzin tots els ingredients.
Un cop caramel·litzats, afegim la pastanaga a rodelles i si es vol s’hi pot afegir alguna verdura més. Tot ...
Comencem fonent la mantega i li afegim la farina de garrofa. A part, en un bol batem lleugerament els ous amb el sucre. Un cop ben batut, afegim la farina de garrofa i la mantega al batut d’ous i sucre, i ho barregem tot.
Quan haguem obtingut una pasta ben homogènia hi afegim la maizena ...