Ingredients
- 200 grs de secret de porc per persona
- un rajolí d’oli d’oliva verge extra
- ½ kg de clementines madures
- ½ kg de clementines verdoses
- 1 kg de sucre
- 200 grs d’aigua
- grans de clau
- pela de llima
- 25 grs de cuscús
- essència de tarongina
Preparació
Pelem les clementines i les netegem bé de la seva segona pell blanca; desfem els grills i els partim per la meitat. Els posem en una cassola amb l’aigua, el sucre, una pela de llima i uns grans de clau; ho deixem coure a foc lent durant 1 hora fins que la salsa quedi amb una textura densa i la reservem.
Afegim el secret de porc i partim cada peça en tres o quatre parts, les salpebrem i en una paella les coem fins que quedi daurat per fora i melós l’interior.
Presentació: en un plat gran posem 3 talls de secret de forma que quedin sobreposats i els reguem amb la salsa de clementina; ho acompanyem amb un cuscús aromatitzat amb tarongina.
Autor
Restaurant LO PETIT CAFÈ
Av. Alcalde Palau, 3
43780 Amposta
977 703 623