Secret de porc amb confitura de clementina verda

Ingredients

  • 200 grs de secret de porc per persona
  • un rajolí d’oli d’oliva verge extra
  • ½ kg de clementines madures
  • ½ kg de clementines verdoses
  • 1 kg de sucre
  • 200 grs d’aigua
  • grans de clau
  • pela de llima
  • 25 grs de cuscús
  • essència de tarongina

Preparació

Pelem les clementines i les netegem bé de la seva segona pell blanca; desfem els grills i els partim per la meitat. Els posem en una cassola amb l’aigua, el sucre, una pela de llima i uns grans de clau; ho deixem coure a foc lent durant 1 hora fins que la salsa quedi amb una textura densa i la reservem.

Afegim el secret de porc i partim cada peça en tres o quatre parts, les salpebrem i en una paella les coem fins que quedi daurat per fora i melós l’interior.

Presentació: en un plat gran posem 3 talls de secret de forma que quedin sobreposats i els reguem amb la salsa de clementina; ho acompanyem amb un cuscús aromatitzat amb tarongina.

Autor

Restaurant LO PETIT CAFÈ
Av. Alcalde Palau, 3
43780 Amposta
977 703 623

Soldebre i Secció de Crèdit, S.Coop.C.L.
Tel (+34) 977 502 184 - Fax (+34) 977 502 561 - soldebre@soldebre.es

Codi HTML5 vàlid Vàlid CSS3

Disseny Web Ofitec Tècnica © 2012 - 2024