Ingredients
- 500 grs de verat a filets
- 4 carlotes (pastanagues)
- 1 carabassa (carabassó verd)
- 1 ceba
- 3 clementines
- 2 gots d’oli
- 1 got de suc de clementina
- 1 got de vinagre
- sal
Preparació
Tallem la verdura a bastonets i la sofregim.
Tot seguit tallem la pell d’una clementina a bastonets i la blanquegem (bullint-la amb aigua durant 3 minuts), i llavors la incorporem al sofregit.
Salem els filets de verat, els enrotllem i els subjectem amb un escuradents.
Afegim el suc d’una clementina a la cassola i ho cobrim tot amb els 2 gots d’oli, el suc i el vinagre (és necessari que el verat quedi ben cobert).
Allarguem la cocció 10 minuts més al foc i ho deixem reposar 48 hores.
Autor
Restaurant PAIOLET
Rambla Felip Pedrell, 56
43500 Tortosa
977 446 653